Jowaé Gel Moisturizing Shower Revitalizing 200ml

Jowaé Gel Moisturizing Shower Revitalizing 200ml

Jowaé Gel Shower Moisturizing Moisturizer Jowaé Gel Energizing Moisturizing Shower is an energizing and moisturizing shower gel that washes softly while moisturizing and protects the skin.
$3.97

 

JOWAÉ Gel hydraterende douche ontspannende 400 ml

Indicaties

JOWAÉ gel moisturizer ontspannen is een fyto-aromatische douchegel en moisturizer die zachtjes wast, terwijl u hydrateert en beschermt de huid. Respecteert de natuurlijke balans van de huid, dankzij de fysiologische pH die in de samenstelling aanwezig is. Geïnspireerd door Koreaanse schoonheidsrituelen, zorgt natuurlijk voor de huid. Formule veganist met 95% van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Voor het hele gezin. Voor allerlei soorten huid, inclusief gevoelige huid. Eigenschappen

JOWAÉ gel moisturizer ontspannen heeft een gelei textuur met een ontspannen, bloemen en heerlijk aroma van Hibiscus en een biologisch afbreekbare natuurlijke Lavantan-basis. Geformuleerd met lumifenols met antioxiderende actie, hibiscus bloemextract met natuurlijke antioxiderende actie (gevechtsvrije radicalen, verantwoordelijk voor veroudering) en hydraterende plantaardige glycerine.

Resultaten

schone huid, zacht, beschermd en geurig.

Advies voor gebruik

Breng Jowaé gel moisturizer ontspannende moisturizer op een natte huid totdat het emulgeert. Overvloedig spoelen.

Preferences
Natural
Presentation
Gel
6339176
No reviews
Product added to compare.

This page uses cookies. Before continuing please check our cookies policy.

Product added to wishlist